Smaka På Portugal 24-28 April 2019

Kickstarta våren och följ med Ulrika Davidsson till ett av Europas populäraste resmål, Portugal. Tillsammans med lokalbefolkning och Ulrika får vi smaka på Portugals vackert dramatiska natur, gamla ursprungliga städer och en smakupplevelse som du sent kommer att glömma. Det blir en Kickstart för dig, där Ulrika delar med sig av hur du kan leva hälsosamt men samtidigt äta god och nyttig mat. Vi väcker kroppen med pulshöjning eller välgörande yoga för hela kroppen. Även själen kommer att få en kickstart under resan då vi släpper loss i dans med den otroligt populära dansläraren Emma Nilsson de Macedo som bland annat varit dansare till Prince.

Smaka På Portugal 24-28 April 2019

Vi åker till ett av Europas mest Populära resmål, Portugal och tar oss till tvillingstäderna Estoril och Cascais som ligger ca en halvtimmes bilfärd väster om Lissabon. Vi kommer att bo på Hotel Inglaterra som ligger vackert beläget med fantastisk utsikt över havet. Faktiskt samma hotell som Benjamin Ingrosso bodde på under Eurovision Song Contest. 

Under Er resa kommer ni att få smaka på Portugal i många olika format. Ni kommer självklart att umgås och lyssna på hur ni kan skapa ett hälsosammare liv med Ulrika Davidsson men utöver detta kommer vi tillsammans med lokalbefolkningen att smaka på Portugals vackert dramatiska natur, gamla ursprungliga städer och en smakupplevelse som du sent kommer att glömma. 

Även själen kommer att få en Kickstart under resan då vi kommer att väcka kroppen med morgonyoga men även dansa tillsammans med den populära dansläraren Emma Nilsson de Marcedo som bland annat varit Prince dansare men nu driver sin egen dansskola. 

Vi är övertygade att ni kommer hem fulla av smakupplevelser som Kickstartat både er kropp och själ och vi ser otroligt mycket fram emot denna resa tillsammans med Dig. 

PRELIMINÄRT PROGRAM

24 april

Avresa från Stockholm eller Köpenhamn med ankomst till Lissabon. Vi får en första smak på Lissabon, Cascais och Estoril. 

25 april

Vi börjar vår morgon med träning och yoga. Ulrika Davidsson guidar oss i hur vi Kickstartar våren med hjälp av kosten.  På eftermiddagen får vi smaka på Portugal i form av Fado, oliv- vinprovning och släpper sedan loss endorfinerna med dans. 

26 april

Vi åker till Sintra, en sagovärld djupt inne i bergen. Vi vandrar bland dimhöljda berg, klara bäckar och frodig växtlighet. Vi besöker även Sintras charmiga gamla stadsdel som är med på UNESCOS världsarvslista. Vi stannar kvar i omnejden för att fortsätta smaka på Portugal genom en avsmakningsmeny med en underbar omgivning. 

27 april

Vi Kickstartar morgonen med träning för att sedan möta kvinnoentrepenörer som coachar er i att inte stanna där ni är utan ta nya steg.

Du får tid för att på egen hand upptäcka mer av det du önskar för att sedan åka det mysiga tåget längs kusten till Lissabon. Här väntar vår lokala guide som visar oss Lissabons dolda kvarter där vi avslutar dagen med gemensam middag i Lissabon.

28 april

Vi startar dagen med morgonyoga och fortsätter därefter våra lärdomar om en hälsosam livsstil. Dansar sedan loss till sköna toner och njuter av de sista timmarna i mysiga Estoril / Cascais innan vi för denna gång ”Smakat klart” på Portugal.

 

OBS. Min 30 resenärer för genomförande av resan.

 

Intresseanmälan

Nyhetsbrev

Registera dig för vårt nyhetsbrev och försäkra dig om att vara först med att få information om våra spännande resor

Kontakta oss

+46 (0)70 059 66 53
(mån till fre, kl 10.00 - 12.00)

info@joyride.se

Joyride Travel AB

Sveavägen 135
113 46 Stockholm

Org.nr. 556984-7683

Gilla oss på Facebook

Skicka meddelande