Om oss

 

JOYRIDE TAR DIG MED PÅ PERSONLIGA OCH SPÄNNANDE RESOR I SÄLLSKAP AV KÄNDA, SVENSKA PROFILER.

  • JOYRIDE är en modern, kreativ och inspirerande resebyrå - grundad av Ola Lauritzson och Gabriel Forss.
  • JOYRIDE är en personlig resebyrå med omsorg för kunden, service, kvalitet, detaljer, och unika upplevelser.
  • JOYRIDE består av dedikerade, drivna och branschkunniga personer med gedigen kompetens och mångårig erfarenhet.
  • JOYRIDEs filosofi är att förmedla resglädje, unika upplevelser, mervärde och inspiration.

Ola Lauritzson och Gabriel Forss är rutinerade resenärer och har rest i hela världen, flugit med mängder av flygbolag och sovit på hundratals hotell. Efter att ha genomfört inspirations- och temaresor till bl.a. Portugal, Turkiet, USA, Karibien, Israel och Sydafrika växte idén till Joyride fram - intresset för att skapa en egen unik produkt som till stor del präglas av deras sätt och syn på att resa är fundamental och bestående.

 

Ola Lauritzson arbetar som entreprenör inom hälsosektorn. Ola är grundare till bland annat matföretaget GI-boxen och driver ett flertal webbtjänster med hälsoinriktning. Ola har skrivit ett 20-tal böcker om kost och hälsa, varav ett flertal översatts till ett flertal europeiska språk.

Ola har mottagit ett flertal utmärkelser för sitt entreprenörskap, bland annat "Årets Entreprenör" och "Årets Affärsnätverkare". Han har också ett flertal uppdrag som moderator och föreläsare.

Följ Ola Lauritzson här på Joyride eller hans blogg, eller titta in på någon av de övriga sajter/bolag som Ola är engagerad i: GI-boxenGI- kassenGI ViktkollHälsa Invest.

 

Gabriel Forss - en av Sveriges mest folkkära artister och körledare. Han är känd från bland annat gruppen Blond som vann Melodifestivalen 1997 och från Körslaget där han tog hem en silvermedalj 2011.

Gabriel Forss är initiativtagare till Sveriges största kvällskurs, Du Kan Sjunga Gospel, med över två tusen körsångare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 2012 släppte Gabriel sin uppmärksammade självbiografi ”Äntligen” där han berättar om hur det var att under uppväxten få ihop ekvationen ”Gabriel, Gud och Gay”.

Följ Gabriel Forss här på Joyride och Gabriel Forss samt Du Kan Sjunga Gospel

 

Nyhetsbrev

Registera dig för vårt nyhetsbrev och försäkra dig om att vara först med att få information om våra spännande resor

Kontakta oss

+46 (0)771 18 82 80
(mån till fre, kl 09.00 - 12.00)

info@joyride.se

Joyride Travel AB

Sveavägen 135
113 46 Stockholm

Org.nr. 556984-7683

Gilla oss på Facebook

Skicka meddelande