MAMMA-MIA SKOPELOS 18-25 MAJ MED GABRIEL FORSS

Plötsligt händer det! Det är premiär för Joyrides första resa med 100% ABBA tema! Vårens "feel-good" resa är väldigt unik - full av härliga upplevelser, mycket sång, mycket ABBA musik, en scenografi och ett landskap som slår det mesta! Vi checkar in på samma hotell som Hollywood skådespelarna bodde på under inspelningen och vi följer i fotspåren på den första Mamma-Mia film då vi besöker de viktigaste inspelningsplatserna. Värd för resan är körledaren och artisten Gabriel Forss som har satt sin personliga prägel på denna resa med noga utvalda aktiviteter och en härlig ABBA-repertoar - här finns guldkant blandat med genuin grekisk atmosfär! RESAN ÄR FULLBOKAT!

MAMMA-MIA SKOPELOS 18-25 MAJ MED GABRIEL FORSS

Vårens "feel-good" resa är väldigt unik - full av härliga upplevelser, mycket sång, mycket ABBA musik, en scenografi och ett landskap som slår det mesta!

Vi checkar in på samma hotell som Hollywood skådespelarna bodde på under inspelningen och vi följer i fotspåren på den första Mamma-Mia film då vi besöker de viktigaste inspelningsplatserna. Vi tittar på Mamma-Mia 1 på Skopelos utomhusbio, sjunger med på Dancing Queen" och vi äter tzatziki under öppen himmel tillsammans, varje kväll! Vi avslutar veckan med en garanterad medryckande konsert på amfiscenen utomhus på Skopelos inför turister och lokalbefolkning innan vi åker till den andra Mamma-Mia ort, Skiathos där vi spenderar vår sista kväll.

Värd för resan är körledaren och artisten Gabriel Forss som har satt sin personliga prägel på denna resa med noga utvalda aktiviteter och en härlig ABBA-repertoar  - här finns guldkant blandat med genuin grekisk atmosfär!

Skopelos är en av Grekiska övärldens vackraste och lugnaste öar - som gjord för äventyr och utflykter. De smala kullerstensgatorna, de vackra vitkalkade husen med bougainvillea som hänger nerför de röda tegeltaken och de små och pittoreska kapellerna runt omkring staden har lett till att Skopelos stad har blivit kulturskyddad. Hamnområdet är livligt och det finns otaliga restauranger och små tavernor. Denna gröna ö bjuder på vackra olivlundar, många charmiga badvikar med kristallklart vatten och mängder av små vackra kyrkor och kloster.

Vi erbjuder begränsat antal platser på resan med del i dubbelrum eller del i 4-bäddsrum. Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

 Preliminärt Program - med förbehåll för ändringar

 18 maj

 Avresa från respektive ort

 Ankomst till Skiathos. transfer till hamnen för båttransfer vidare till Skopelos

 Incheckning

 Gemensam middag på hotellet

Vi följer Eurovision Song Contest finalen

 19 maj

 Gemensam morgonpromenad längs havet

 Frukost

 Körrepetition

 Lunch egen hand

 Körrepetition

 Egen tid  

 Gemensam middag på hotellet

 Möte med ägarna till hotellet som berättar anekdoter från mötet med Hollywood stjärnorna!

20 maj
 
Ta ett dopp i poolen och väcka kroppen med lite vattenjympa på egen hand!
 
Frukost 
 
Körrepetition
 
Utflykt i "Mamma Mia" filmens fotspår, besöka olika filminspelningsplatser på ön
 
Körrepetition
 
Gemensam middag på hotellet
 
21 maj
 
Gemensam morgonpromenad längs havet
 
Frukost
 
Körrepetition
 
Lunch, egen hand
 
Egen tid  
 
Körrepetition 
 
Gemensam middag på hotellet
 
Mamma Mia film på utomhus bio i Skopelos
 
22 maj LEDIG DAG
 
Möjlighet till utflykt på havet (valfritt och mot tillägg*)
 
Strosa i Skopelos stadskärna,koppla av på enav alla härliga badvikar, hyr ett paddle-board och träna balans på havet. Fina vandringsleder finns också på ön. 
 
Eventuellt körrepetition 
 
Gemensam middag 
 
23 maj
 
Gemensam morgonpromenad längs havet
 
Frukost
 
Genrep
 
Egen tid
 
Konsert Amfiscen, utomhus, med ABBA repertoar
 
Gemensam middag på hotellet
 
24 Maj
 
Utcheckning, buss & båt till ön Skiathos där vi checkar in på Hotel Skiathos Palace..
 
Avskedsmiddag
 
25 maj
 
Utcheckning, avresa hem
 

OBS: Skopelos bjuder på branta backar, trånga gränder och höga trottoarkanter. Man bör vara positivt inställd till att gå en del på utflykterna och till repetitionslokalen.

 

VALFRI UTFLYKT, mot tillägg: En heldagsutflykt med träbåten Planiatis. Vid 09:30 lämnar du Skopelos hamn, seglar runt Peristera ön, in i National Marine Park.

Peristera (betyder duva) och är en obebodd ö, väster om Alonissos. Undervattens arkeologisk forskning har hittat ett gammalt skeppsbrott tillsammans med en rad andra arkeologiska fynd som avslöjar att Sporadöarnas öar alltid varit en viktig sjöväg sedan antiken. 

Om du har tur så ser du både sälar och delfiner.

Under båtutflykten passerar du "Two Brothers" och via den idylliska kusten Alonissos kommer du fram till "Saint Dimitrios" -stranden, den vackraste stranden i Alonnisos med stenar, kristallklart vatten och vackert grönområde . Du får också tillräckligt med tid att simma och njuta av hav och sol ....

Grekisk lunch på båten ingår.

Du kommer fram till Patitiri, Alonissos hamn, där du kommer att ha ledig tid ca. 2 timmar

Njut av en drink, eller fika eller besöka Alonissos-museet i Patitiri, en fyrvåningsbyggnad, som ligger på ett avstånd av bara 30 meter från Patitirs hamn. Förutom de historiska föremålen från Alonissos, fokuserar museet på vapen och föremål som användes av piraterna i Egeiska havet.

Vid ca 17:30 kommer du att vara tillbaka i Skopelos hamn.

PRIS: EUR 60 per person, bokas lite längre fram

 

Intresseanmälan

Nyhetsbrev

Registera dig för vårt nyhetsbrev och försäkra dig om att vara först med att få information om våra spännande resor

Kontakta oss

+46 (0)70 059 66 53
(mån till fre, kl 10.00 - 12.00)

info@joyride.se

Joyride Travel AB

Sveavägen 135
113 46 Stockholm

Org.nr. 556984-7683

Gilla oss på Facebook

Skicka meddelande