Dans & Körresa med Cecilia och Gabriel 19-26 okt 2019

Missa inte vår fantastiska kör – och dansresa med Gabriel Forss & Cecilia Ehrling Danermark! Vi flyger till Malaga, beger oss till den västra delen av Costa del Sol till den charmiga byn Estepona. Vi kommer att sjunga, dansa och skapa rörelseglädje tillsammans på alla plan. Gabriel kommer garanterat få oss att släppa alla hämningar och blomma ut i massor av olika glädjefyllda, kärleksfulla och häftiga sånger då ”alla kan sjunga”. Att sjunga är hälsosamt, rena hälsokuren om man frågar Sveriges körförbund och flera professorer som är experter inom området. Förutom att det är roligt att dansa så ger även den stora hälsoeffekter, du får inte bara motion utan kan dansa dig fri från värk, minska stress, träna upp minnet & öka din koncentration. Den härliga & personliga Let´s danceprofilen Cecilia kommer ta oss på en dansresa du sent kommer att glömma. Som en extra bonus så har vi även med oss den fantastiska, positiva och inspirerande Pamela Andersson från Topphälsa. Tillsammans med Gabriel och Cecilia kommer det här gänget att skapa magi tillsammans med er alla. Resan sker i samarbete med TARA & TOPPHÄLSA

Dans & Körresa med Cecilia och Gabriel 19-26 okt 2019

Costa del Sol, där solen skiner 300 dagar per år och en inbjudande kustremsa med välbekanta semesterorter, härliga sandstränder, apelsinodlingar, mysiga tapasrestauranger och gemytliga vinbodegor lockar! Costa del Sol kryllar av sevärdheter, historia och aktiviteter. 

Vi bor i pittoreska, mysiga, vackra Estepona - lantisen bland de större badorterna på Costa del Sol. När strömmen av turister satte Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola och Marbella på kartan har Estepona levt sitt eget liv. En småstadsidyll med vitkalkade hus coh en vacker strandpromenad utmed sandstranden mitt i stan. Här är lugnt, fridfullt och sagolikt vackert - här strosar man i de smala gränderna, njuter doften från apelsinträden och sätter sig på torget med en kaffe eller drink och andas in genuin spansk atmosfär innan man kanske sticker inom saluhallen för den´får man inte heller missa! En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. 

Veckan bjuder på glädjefyllda träningspass och powerwalks, medryckande danspass och härlig körsång* varje dag samt några inspirerande föreläsningar.

Psst, visst du att det var i Estepona den populära spanska tjejgruppen Las Ketchup 2002 spelade in videon till hitsången ”Aserejé”, också känd som ”ketchup-sången”!

TILLVAL: Vill du uppleva mer av solkusten kommer vi erbjuda egna utflykter & aktiviteter som man kommer kunna boka & köpa, lite längre fram då vi, i programmet, lämnar plats för "egen tid".

Resan sker i samarbete med TARA & TOPPHÄLSA

* Repertoaren för körsången är enklare körmaterial och lämpligt för alla som kanske sjunger för första gången.

 

Boka resan här

Nyhetsbrev

Registera dig för vårt nyhetsbrev och försäkra dig om att vara först med att få information om våra spännande resor

Kontakta oss

+46 (0)70 059 66 53
(mån till fre, kl 10.00 - 12.00)

info@joyride.se

Joyride Travel AB

Sveavägen 135
113 46 Stockholm

Org.nr. 556984-7683

Gilla oss på Facebook

Skicka meddelande